Från toppen till botten på ett åk

IMG_4080.JPG

Den 26 februari 2015 var jag i Cervinia i Italien för att åka skidor. Vädret var stålande och snön perfekt! Kabinen till Plateau Rosa stannade på 3.550 möh med utsikt över både Zermatt och Cervinia. Dagens sista åk utmed Matterhorns fot slutade med en vurpa. Ena skidan löste ut, jag hamnade i lössnön och olyckan var framme. Jag bet ihop och åkte skidor ner. Satt även i bilen hela vägen hem med lindad fot.
Väl hemma i Sverige igen åkte jag in till akuten på Huddinge. Det visade sig att benet var brutet och jag kördes till gipsrummet. Två timmar senare linkade jag hem på kryckor. En vecka senare beslutades det att foten skulle opereras. Många skruvar i benet blev det och en hel del smärta. Efter åtta veckor blev jag av med gipset. Och det är långt kvar till en löprunda.

Från toppen till botten på ett åk. IMG_4081.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *